Bent u op zoek naar een (tijdelijke) parkeerplaats?

Nedabo heeft als geen ander ervaring in het aanleggen van terreinverharding zoals een parkeerplaats. Wij kunnen snel schakelen. Doordat wij werken met een eigen team en eigen machines houden wij de kwaliteit in huis. Ook werken wij niet alleen in heel Nederland maar ook in België of Duitsland.

Tijdelijke parkeerplaats Amsterdam

In Amsterdam heeft Nedabo een tijdelijke parkeerplaats gerealiseerd. Hierbij hebben wij de complete werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden bestonden onder andere uit het gereed maken van de onderbaan. Na deze werkzaamheden hebben wij het menggranulaat aangebracht.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.

Kwalitatieve producten

We leveren prefab betonproducten. Denk hierbij aan de betonplaten van het merk Stelcon® maar wij leveren ook andere merken. Elke situatie is weer anders. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden. Zo kunt u een keuze maken uit het product die het beste bij u past. Ons doel is om u de best mogelijke verharding te bieden waar u zo lang mogelijk gebruik van kunt maken.

Koop en terugkoopregeling

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Meer informatie

Nedabo denkt graag mee in projecten zoals een (tijdelijke) parkeerplaats. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat. Neem contact op met onze medewerkers via het contactformulier.

Project Realisatie van een tijdelijke parkeerplaats
Locatie Amsterdam
Werkzaamheden Grondwerk Aanbrengen wegendoek Verwerken en verdichten puinbaan