Betonplaten in diversen afmetingen

Nedabo levert betonplaten voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid etc. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Naast nieuwe betonplaten, leveren we ook gebruikte betonplaten. Op onze website vindt u het actuele aanbod gebruikte betonplaten. We garanderen de kwaliteit van de gebruikte betonplaten. Nedabo is al sinds 1961 de specialist in leveren en leggen van betonplaten ofwel stelconplaten zoals ze in de markt ook veel genoemd worden. Betonplaten worden veelal gebruikt voor tijdelijke bouwwegen, als terreinverharding, parkeerterrein, sleufsilo’s en kavelpaden.


Onze betonplaten

  • Eenvoudig te leggen
  • Direct vanaf de vrachtwagen te leggen
  • Snel leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment
  • Gebruikt en nieuw verkrijgbaar

Bekijk ons assortiment

Betonplaten zijn leverbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor elke toepassing een oplossing. Deze betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar. Onderhoudskosten als gevolg van zettingen en zakkingen blijven tot een minimum beperkt. Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding
Onze medewerkers adviseren u bij de juiste keuze. Wij beschikken over een ruime keuze aan diverse kwaliteit betonplaten. Wij bieden u van Stelcon® platen tot handelskwaliteit betonplaten, met of zonder KOMO certificaat, u zegt het maar! Naast de levering verzorgen wij ook graag het legwerk. Ook het meedraaien in een bouwteam of het project turn-key aannemen behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u de vloer door ons aan te laten brengen, onze professionele legploegen beschikken over de modernste apparatuur en meer dan 55 jaar legervaring.

De voordelen van Nedabo B.V.:
– Een vakkundig advies
– Hoge kwaliteit betonplaten
– Professioneel legwerk door eigen legploeg
– Meer dan 50 jaar ervaring
– Scherpe prijzen

Ieder project is anders, daarom adviseert Nedabo u graag over de geschikte verharding en de juiste toepassing hiervan. Wij staan open voor maatwerk en zullen altijd samen met u zoeken naar het beste resultaat.


Wilt u meer weten?
Met het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. U kunt ons bovendien ook telefonisch of per e-mail bereiken.