Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Keerwanden, sleufsilowanden en L-elementen van hoogwaardige kwaliteit

Nedabo B.V. biedt u een breed assortiment verschillende keerwanden, sleufsilowanden en L-elementen. Keerwanden worden kun je toepassen voor verschillende doeleinden. Voor het opvangen van hoogteverschillen, het maken van sleufsilo’s of een brandmuur. Onze keerwanden worden ook vaak ingezet als afscheidingswand voor percelen of sloten.

Zomaar een paar veel voorkomende toepassingen:

  • geluidswand
  • grond, grind of zandopslag
  • scheidingswand
  • laaddocks voor vrachtwagens
  • Sleufsilo’s

Bij normale grondkering passen we in de meeste gevallen lichtverkeer wanden toe. Bij laaddocks die belast worden met zwaarverkeer, wordt een keerwand met een zwaardere verkeersklasse geadviseerd. Voor de agrarische markt zijn zogenoemde sleufsilowanden ontwikkeld, deze zijn al dan niet voorzien van steuberen.

Ook de afwerking van de wanden is op meerdere manieren mogelijk. De keerwanden kunnen zowel glad als geborsteld geproduceerd, dit kan per project verschillen. De keerwanden kunnen tevens ook in het antraciet of een andere kleur geleverde worden.

Nedabo B.V. beschikt over de mogelijkheid de wanden direct vanaf de vrachtwagen te plaatsen. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij het stellen van keerwanden aanbieden inclusief het ontgraven van het cunet. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het perfect plaatsen van keerwanden.

Over onze sleufsilowanden

Wanneer u de wanden gebruikt als sleufsilowanden, kunt u ze verstevigen met U-profielen of koppelbalken. Ook deuren kunnen desgewenst in de (sleufsilo)wanden worden opgenomen. Keerwanden zijn behalve als sleufsilowanden ook goed te gebruiken als geluidswal, als afscherming voor opslaglocaties of voor een fundering. Dankzij het feit dat de wanden een brede voet hebben waarop het materiaal deels rust, hebben de keerwanden een groot draagvermogen.

Meer informatie over het leveren en stellen van keerwanden?

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij ook goed in staat u van passend advies te voorzien. U kunt bij onze deskundige medewerkers terecht voor advies over onze keerwanden.

Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.