Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

80 cm

Breedte

40 cm

Hoogte

40 cm

Betonblokken

Betonblok 80x40x40

Productomschrijving
Betonblokken zijn zeer geschikt voor betonnen wanden of afscheidingen. Deze blokken zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen eenvoudig worden gestapeld. Daarnaast kunnen we de betonblokken zowel met en zonder nokken aan... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

Betonblokken zijn zeer geschikt voor betonnen wanden of afscheidingen. Deze blokken zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen eenvoudig worden gestapeld. Daarnaast kunnen we de betonblokken zowel met en zonder nokken aan de bovenzijde leveren. Indien het terrein goed bereikbaar is met de vrachtwagen kunnen we de blokken bij levering direct op de gewenste manier stapelen.

Betonblokken huren

Bent u op zoek naar betonblokken voor een periode korter dan 6 maanden? Dan is het huren van betonblokken voor u de meest voordelige oplossing. U hoeft niet te investeren maar u kunt bij ons tegen scherpe tarieven de benodigde prefab betonelementen huren. Het huren van onze producten komt veel voor bij o.a. beurzen, tijdelijke bouwwegen, tijdelijke toegangswegen, tijdelijke fietspaden, tijdelijke looppaden, tijdelijke ballast of tijdelijk als onder stempeling op projecten. Uiteraard valt er nog veel te bedenken.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten