Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nedabo B.V. – Dit jaar Nedabo 60 jaar dé specialist in prefab betonelementen

Dit jaar Nedabo 60 jaar dé specialist in prefab betonelementen. Het motto van Nedabo te Rheden is al 60 jaar, we doen het samen! Hoe is het bedrijf Nedabo ontstaan? Nedabo B.V. is opgericht in het jaar 1961. De heer Baden is de oprichter van Nedabo en heeft met zijn onderneming de start gemaakt met het leggen van stelconplaten. In de jaren die volgende zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste bedrijven van Nederland die zicht bezig houden met betonplaten, betonblokken en keerwanden.

Nedabo heeft laten zien dat ze blijven innoveren in hun vakgebied. Zo waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland die gebruik maakte van lasergestuurde apparatuur voor het profileren van de ondergrond, daarnaast maken wij bij het leggen van betonplaten gebruik van moderne vacuüminstallaties. De techniek heeft in al die jaren niet stil gestaan. Onze ervaren legploegen werken in binnen en buitenland, daarnaast zijn wij heel flexibel inzetbaar.

Meer over onze klanten en producten

Nedabo levert betonplaten voor de industrie, land en tuinbouw, infra, overheid enzovoort. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik, daarnaast kunnen de betonplaten direct vanaf de vrachtwagen in de zandbaan worden gelegd worden. Het is dan wel van belang dat de zandbaan verdicht klaar ligt. Bij Nedabo B.V. kunt u terecht voor het leveren en aanbrengen van nieuwe en gebruikte betonplaten, keerwanden en betonblokken. Meer informatie over onze producten zoals betonplaten, keerwanden en betonblokken vindt u in de productoverzicht op onze website.

De vestiging van Nedabo B.V. kunt u vinden aan de Dorpsstraat 1 in Rheden. Vanuit onze vestiging in Rheden sturen wij alle projecten aan en leveren wij onze prefab betonelementen door heel Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en veel andere Europese landen. Het is bij ons ook mogelijk om betonplaten af te halen rechtsreeks bij onze fabrieken, daarnaast bestaat er een mogelijkheid om geladen te worden.

De kernactiviteiten van Nedabo B.V.

In de 60 jaar dat wij actief zijn in de prefab betonmarkt zijn wij inmiddels een veelzijdige onderneming geworden, daarnaast kunt u vandaag de dag bij ons terecht voor advies over alle soorten betonplaten. Onze kernactiviteiten bestaan uit:

  • Een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte betonplaten, keerwanden en betonblokken
  • De specialist in het leveren en aanbrengen van betonplaten (stelconplaten of industrieplaten)
  • Ontwerp en realisatie van vloeistofdichte vloeren (zoals wasplaats of tankplaats) compleet met kitwerk, afscheider en certificaten
  • Afwateringselementen zoals verholen goten, open goten (molgoten), roostergoten inclusief mogelijke stelwerkzaamheden
  • Levering keerwanden (sleufsilowanden of L-elementen) inclusief benodigde stelwerkzaamheden
  • Leveren en stapelen van betonblokken (stapelblokken of legoblokken), daarnaast ook betonblokken met gladde bovenkant.
  • Verhuur van betonplaten, keerwanden en betonblokken, inclusief het aanvoeren, de werkzaamheden en het weer afvoeren ervan.
  • Verhuur van stalen rijplaten, inclusief het aanvoeren, de werkzaamheden en het weer afvoeren ervan.
  • Koop- en terugkoopregeling betonplaten, keerwanden of betonblokken inclusief benodigde werkzaamheden
  • Advisering wat betreft uw terreinverharding, inclusief de benodigde grondwerkzaamheden gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Meer informatie over onze betonplaten, keerwanden en betonblokken?

Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Arjan Beukhof Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.