Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Een nieuwe website voor Nedabo B.V. met dank aan Suite Seven

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich online. Of ze nou een product willen kopen, informatie zoeken of gewoon lekker rondsurfen. Een goede website laten maken, die voldoet aan de nieuwste technieken, is van groot belang voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt. Nedabo B.V. heeft suite Seven daarom de opdracht gegeven voor het ontwerpen van een nieuwe website. Maar waar moet je jouw website laten maken? Suite Seven helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een Website of Webshop, onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Op alle apparaten!

Kijk eens rond op onze nieuwe website, u vindt hier een nieuwe tool waarmee u snel naar het juiste product kunt gaan. De productzoeker wijst u de weg naar de juiste betonplaten, keerwanden of betonblokken. In assortiment kunt u de filters gebruiken om sneller bij uw product te komen. Daarnaast vindt u bij de weergave van elk product de specificaties.

Op de pagina specialisaties vindt u de mogelijkheden omtrent het aankopen gebruikte betonelementen, het huren van betonblokken of betonplaten, mogelijkheden voor een koop en terugkoopregeling. Verder kunt u hier informatie vinden over onze milieuvloeren zoals een wasplaats of tankplaats.

Op de pagina diensten vindt u de mogelijkheden omtrent het leggen van betonplaten, de mogelijke opties voor afwatering en riolering en het stellen van keerwanden. Bij Nedabo B.V. kunt u terecht van ontwerp tot realisatie, waarbij we rekening houden met al uw wensen.

Op de pagina projecten vindt u diversen referentieprojecten van de afgelopen jaren. Heel veel opdrachtgevers hebben Nedabo B.V. het vertrouwen gegeven projecten uit te laten voeren. Onze deskundige medewerkers dragen zorg voor het optimale resultaat!

Heeft u belangstelling in onze producten, specialisaties of diensten, dan vragen wij u contact op te nemen middels ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 026-4955366.

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Directeur - Rudy van der Zande - Nedabo B.V.
Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.