De juiste terreinverharding – van ontwerp tot realisatie

Om een terrein beter begaanbaar te maken kan terreinverharding noodzakelijk zijn. Nedabo B.V. heeft de oplossing binnen handbereik. Wij leveren namelijk diversen soorten en kwaliteiten betonplaten voor het verharden van uw terrein. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u het product wat het beste bij u past.

Betonplaten, afwateringselementen en milieuvloeren
Als sinds 1961 houdt Nedabo B.V. zich bezig met terreinverharding. We zijn begonnen met alleen het leggen van betonplaten en stellen van goten. Door de jaren heen is ons aanbod verder uitgebreid met diverse prefab betonelementen. De betonplaten die wij leveren voor het gebruik van terreinverharding zijn zowel van het gerenommeerde merk Stelcon® als van diverse andere merken. Onze betonplaten kunnen zowel nieuw als gebruikt geleverd worden.

Onze voordelen

  • Goed advies
  • Moderne machines
  • Vakkundige medewerkers
  • Flexibele planning
  • Jarenlange ervaring
  • Kwalitatief eindresultaat

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij het aanleggen van uw terreinverharding dient rekening gehouden te worden met de juiste afwatering en de benodigde putten. Hiervoor hebben wij een breed assortiment van producten met onder andere:

– Roostergoten
– Open goten (betonnen molgoten)
– Verholen goten

Onze medewerkers maken vrijblijvend een afspraak op uw locatie om de mogelijkheden te bekijken en in kaart te brengen. Aan de hand van de mogelijk opties wordt er een offerte uitgewerkt.


Wanneer terreinverharding noodzakelijk is en lekkage van vloeistoffen geen optie is, zijn de milieuvloeren van Nedabo B.V. een uitstekende oplossing. Dankzij de hoge slijtvastheid en de zeer geringe kans op scheurvorming, worden zij vaak gebruikt bij wasplaatsen, tankplaatsen etc.

Terreinverharding aanleggen door Nedabo B.V.
De hulp van Nedabo B.V. stopt niet na levering van onze terreinverharding. Wij staan u graag bij in het hele traject: van ontwerp tot het leggen ervan. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact hoe we de terreinverharding moeten plaatsen en kan het snel en voordelig gebeuren.

Mocht u nog vragen hebben over terreinverharding, dan kunt u met behulp van het contactformulier eenvoudig al uw vragen stellen. Wij reageren daarna uiteraard zo spoedig mogelijk.