Sportvelden stelconplaten

Stelconplaten zijn platen die een hoogwaardige kwaliteit hebben. Ze zijn erg slijtvast en in vele situaties te gebruiken. Ideaal voor een terreinverharding. Een bijkomend voordeel is dat u de Stelconplaten zo weer verwijdert en opnieuw kunt gebruiken. Nedabo B.V. biedt deze platen zowel nieuw als gebruikt aan.

Profiteer van kwaliteit

Stelconplaten zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Hierbij valt onder andere te denken aan met of zonder stalen omranding, enkele of dubbele wapening, verschillende diktes, etc. De Stelconplaten zijn standaard voorzien van een enkele wapening.Kenmerkend voor de Stelconplaten is dat door de belasting optredende spanningen geheel worden opgenomen door het beton.

Bij zeer zware belastingen zijn er Stelcon S- en A-platen leverbaar. De Stelcon S-plaat heeft extra randwapening en de Stelcon A-plaat is met een volledig constructieve wapening uitgevoerd. Doordat de Stelconplaten zijn voorzien van een kwartsharde deklaag kennen ze een hoge slijtvastheid. De Stelconplaten zijn voorzien van een KOMO-keurmerk.

Standaard zijn de Stelconplaten verkrijgbaar in uitvoeringen van:

  • 200 x 200 cm
  • 200 x 150 cm
  • 200 x 100 cm

De standaard dikte bedraagt 14 of 16 cm en de deklaag is geborsteld. Variaties in deklaag, dikte en afmetingen kunnen op aanvraag geleverd worden.

 

Stel uw vraag

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over Stelconplaten te ontvangen of heeft u specifieke vragen? Met de hulp van het contactformulier kunt u ons eenvoudig bereiken. Wij voorzien u vervolgens zo spoedig mogelijk van de gewenste informatie.

Stelconplaten zijn platen die een hoogwaardige kwaliteit hebben. Ze zijn erg slijtvast en in vele situaties te gebruiken. Ideaal voor een terreinverharding. Een bijkomend voordeel is dat u de Stelconplaten zo weer verwijdert en opnieuw kunt gebruiken. Nedabo B.V. biedt deze platen zowel nieuw als gebruikt aan.

 

keerwand7