Profileren

Laat uw bedrijfsterrein professioneel aanleggen Nedabo is gespecialiseerd in het leggen van betonplaten en kan u adviseren over een duurzame invulling van uw bedrijfsterrein. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen en het volledige project voor u verzorgen. Nedabo neemt het ontwerp, de levering en de legwerkzaamheden op zich. Wij werken met bedrijfsvloerplaten van een hoge betonkwaliteit die zowel flexibel als slijtvast is. Daarnaast kunt u rekenen op een vakkundige en ervaren legploeg die in staat is om uw bedrijfsterrein in korte tijd van terreinverharding te voorzien.

 

Zorgvuldig legwerk met innovatieve methoden

Als u Nedabo inschakelt voor uw legwerkzaamheden, kunt u rekenen op een zorgvuldig aangelegd bedrijfsterrein. Hierbij maken wij gebruik van moderne en innovatieve methoden. Nedabo heeft samen met andere partijen een laserinstallatie ontwikkeld voor het profileren van de ondergrond. Deze innovatieve laserinstallatie wordt in combinatie met een shovel ingezet om het legwerk voor te bereiden. Vervolgens wordt de geprofileerde ondergrond met behulp van onze vacuüminstallatie en een shovel voorzien van betonplaten. De laatste stappen van het legwerk bestaan uit het plaatsen van afstandhouders tussen de betonplaten om beschadigingen te voorkomen en het afstrooien met zand.

 

Efficiënte afwatering op maat

Bij het aanleggen van een bedrijfsterrein mag een afwatering uiteraard niet ontbreken. Nedabo heeft veel ervaring met het aanleggen van afwatering en kan u ook op dit gebied goed adviseren. Wij hebben vele mogelijkheden om de afwatering van uw terrein zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij kunnen uw bedrijfsterrein bijvoorbeeld voorzien van goten en putten, maar ook een directe afvoer naar het reguliere rioleersysteem is een optie. Aan de hand van de kenmerken van uw bedrijfsterrein, uw bedrijfsactiviteiten en uw voorkeuren ontwerpen wij een efficiënte afwatering op maat.

 

Vragen over onze legwerkzaamheden?

Als u vragen heeft of meer informatie wenst over onze legwerkzaamheden en betonelementen, kunt u te allen tijde contact met ons op nemen. Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel ons op 026 – 495 53 66.