Betonplaten huren


Huren op korte termijn?

Nedabo verhuurt betonplaten voor zowel lange als korte termijn. Afhankelijk van de duur van de periode waarin u betonplaten nodig heeft, kunnen wij u een passende regeling bieden. Als de periode 6 maanden of korter is, dan is een regulier huurcontract het voordeligst. U hoeft vooraf namelijk geen investering te doen, maar u profiteert wel van hoogwaardige betonplaten die aan alle kwaliteitseisen voldoen.

 

Huren op lange termijn?

Als u betonplaten wilt huren op lange termijn of niet weet hoe lang u gebruik wilt maken van de betonplaten, adviseren wij u gebruik te maken van onze koop-terugkoopregeling. U doet vooraf een investering door uw betonplaten aan te schaffen met de garantie dat wij ze terugkopen na gebruik. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om vooraf een investering te doen, dan kunnen wij u een huur-koopcontract bieden. U huurt onze betonplaten voor langere termijn, maar bent na een bepaald aantal termijnen eigenaar van de betonplaten.

 

Meer informatie over betonplaten huren?

Heeft u vragen over het huren van betonplaten, de koop-terugkoopregeling of het huur – koopcontract? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een email naar info@nedabo.nl of bel met 026 – 495 53 66.