Milieuplaten


Voorkom bodemverontreiniging met milieuvloeren
Milieuvloeren zijn inc een aantal sectoren verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tankstations of werkplaatsen waar chemische producten worden verwerkt. Met een milieuvloer is de bodem beschermd tegen lekkages en voorkomt u hoge boetes voor bodemverontreiniging. Nedabo is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van milieuvloeren die bodemverontreiniging voorkomen. Wij kunnen het gehele traject, van ontwerp tot aanleg, op ons nemen zodat u een slijtvaste milieuvloer heeft van hoge kwaliteit die demontabel is indien nodig.

 

Milieuvloeren die aan alle wettelijke eisen voldoen
Nedabo heeft veel ervaring in het aanleggen van tankplaatsen en wasplaatsen en weet exact welke wettelijke eisen hieraan worden gesteld. Zo zorgen wij ervoor dat uw milieuvloer nauwkeurig aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en voorzien wij de vloeistofdichte Stelcon milieuplaten, zo nodig, van andere elementen zoals goten en putten. Wat betreft milieuvloeren kunt u bij ons terecht voor:

 

– Ontwerp en advies
– Sonderingen
– Fundatie
– Leveren en aanbrengen van vloeistofdichte Stelcon milieuplaten, goten en putten
– Onderling kitten tussen Stelcon elementen
– Leveren en plaatsen van olie-, vet, en benzine-afscheider
– Keuren van vloeistofdichte vloer en leveren van V.V.V.- of KIWA-certificaat

 

Meer informatie over milieuvloeren?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over milieuvloeren.
U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een email sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.