Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

200 cm

Breedte

200 cm

Dikte

16 cm

Aslast

20 ton

Deklaag

Stroef

Hoekrand

Met stalen hoekrand

Wapening

Transportwapening

Hijsvoorziening

Met hijsgaten

Gebruikte betonelementen

Stelcon® plaat 200x200x16 cm met stalen rand A-kwaliteit

Productomschrijving
Per direct beschikbaar. Ca. 23 Stelcon® platen van 200x200x16 cm met een stalen rand. Leverbaar tegen scherpe franco prijzen, omgeving Almere. Ontwerp en realisatie Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij o... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

Per direct beschikbaar. Ca. 23 Stelcon® platen van 200x200x16 cm met een stalen rand. Leverbaar tegen scherpe franco prijzen, omgeving Almere.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.

Tijdelijk erfverhardingsplaten nodig?

Heeft u een terreinverharding nodig, maar weet u nog niet precies voor hoelang? Dan is onze koop en terugkoopregeling de ideale oplossing voor uw project. Omdat u zeker weet dat u een deel van uw investering terugkrijgt, hoeft u van tevoren geen lastige afwegingen te maken. U hoeft dus geen concessies te doen wat betreft de kwaliteit van de producten en werkzaamheden om het budget binnen de perken te houden.

Als de tijdelijke terreinverharding voor een periode van minimaal 6 maanden nodig is, is de koop- en terugkoopregeling zeer interessant. Is de periode korter dan 6 maanden? Dan is het wellicht voordeliger om de betonplaten, betonblokken of keerwanden te huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten