Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Specificaties
Lengte

100 cm

Hoogte

175 cm

Voetlengte

100 cm

Keerwanden

Keerwand 175×100 cm

Productomschrijving
Keerwanden zijn zeer geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Daarnaast worden deze elementen ook veel toegepast in de agrarische sector als silowand. Nedabo heeft een breed assortiment keerwanden. Standaard zijn deze keer... Lees meer
Documenten
Contact opnemen
Productomschrijving

Keerwanden zijn zeer geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Daarnaast worden deze elementen ook veel toegepast in de agrarische sector als silowand.
Nedabo heeft een breed assortiment keerwanden. Standaard zijn deze keerwaden glad uitgewerkt, andere afwerkingen of kleur zijn mogelijk op aanvraag.
Ook afwijkende lengtes of een bepaalde afschuining is mogelijk op aanvraag.

Ontwerp en realisatie

Nedabo ontwerpt en realiseert terreinverhardingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat kwaliteit en scherpe prijzen samen kunnen gaan. Door de inzet van een professionele legploeg leveren wij het eindresultaat wat aansluit op uw wens. Wij dragen zorg van het ontwerp tot de volledige realisatie.
seven.nl/betonblokken-platen-huren/”>huren. Op deze manier is er vooraf geen investering nodig.

Het complete project

Aanbrengen inclusief alle bijbehorende werkzaamheden

Naast de leverantie kunnen wij ook de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het fijnprofileren van de zandbaan en het aanbrengen van de betonplaten. Ook de meer specifiekere werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, zoals verwijderen en storten van grond en het leveren en aanbrengen van zand.

Nedabo B.V. - Het leggen van betonplaten l industrieplaten l stelconplaten