Afwatering


De juiste afwatering op uw terrein
Nedabo B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om u hierin van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee over de juiste inrichting van uw terrein. Daarbij maken we gebruik van ons brede en gevarieerde assortiment afwateringselementen. Voor elke situatie de juiste toepassing. Verholen goten waar veel transport plaats vind of open goten (mol goten) als er sprake is van vervuiling of waar nauwelijks transport plaats vind.

 

Ook als u de afwatering van u terrein beter op een andere manier kunt inrichten vertellen we het u. Het belang van u als klant staat bij ons voorop!Ons doel is u een efficiënte en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

 

Efficiënte en onderhoudsvriendelijke afwatering
Nedabo heeft de kennis en ervaring in huis om de inrichting van uw afwatering te realiseren op uw bedrijfsterrein. Of het nu gaat om een nieuw bedrijfsterrein of om een terrein dat aan vernieuwing toe is, Nedabo denkt met u mee over een efficiënte aanleg van uw terrein. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment aan afwateringselementen zodat wij voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden. Ons doel is altijd om een effectieve en onderhoudsvriendelijke afwatering te leveren die jaren meegaat.

 

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Vul het contactformulier in, stuur een mail naar info@nedabo.nl of bel met 026 – 495 53 66.