Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Toe aan een tuinrenovatie? Laat de betonlook trend overwaaien naar uw eigen achtertuin. Betonplaten hebben een industriële en moderne uitstraling en tillen het aanzicht van uw woning naar een hoger niveau. Niet alleen heeft u gegarandeerd een kwalitatief product als ondergrond, de strakke lijnen voegen een stoere sfeer toe aan uw gloednieuwe terras. 

Bij Nedabo bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een betonnen terras in uw tuin, een betonnen oprit op uw erf of het aanleggen van betonnen looppaden rondom uw woning. Wat uw wens ook is, wij denken graag met u mee!

Betonnen looppad

Een betonnen looppad rondom uw woning biedt een hoop voordelen. Het product is onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat u alleen op zijn tijd alleen een rondje met de bezem hoeft te lopen om de boel weer schoon en netjes te krijgen. Combineer de betontegels met groene beplanting zoals gras of uw favoriete bloemen. Op deze manier creëert u een unieke look die past bij uw persoonlijke stijl. 

Vaak zien we ook verlichting terug langs de looppaden, erg handig voor wanneer u in het donker thuiskomt. Bovendien heeft verlichting, naast het functionele aspect, ook een stijlvol karakter. Uw woning komt éxtra goed tot zijn recht.

Een modern terras met betonplaten

De betonlook is in vele huishoudens niet meer weg te denken, deze trend verplaatst zich langzaamaan naar buiten. Naast een betonnen looppad, of oprit zien we steeds vaker terrassen terug aangelegd met betonplaten. Het resultaat? Een strakke en moderne uitstraling waar u mee kunt thuiskomen.

Bij Nedabo bieden we verschillende mogelijkheden voor een modern terras met betonplaten. Of u nu op zoek bent naar een betonnen terras voor in uw achtertuin, of bent u een restauranteigenaar die toe is aan een nieuwe look voor het buitenterras? Wij helpen u in beide gevallen graag!

Hoogteverschillen opvangen in uw tuin

Betonelementen zijn perfect geschikt voor het opvangen van hoogteverschillen in uw tuin. 

Niet alle tuinen zijn even vlak aangelegd, betonelementen kunnen hier een passende oplossing bieden. 

Veel mensen kiezen ervoor om een terras aan te leggen op het hoogste punt van de tuin. Vanaf daar kunt u trapjes aanleggen om de lager gelegen delen van uw tuin te bereiken. Een andere mogelijkheid is om het terras op het laagste punt van de tuin aan te leggen. U creëert hiermee een soort zitkuil. In dat geval is de afwatering van de tuin erg belangrijk, want je zit natuurlijk niet op natte voeten te wachten. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen en het bedachte plan uit te voeren.

Afwatering

Zoals hierboven al even genoemd is er een ding waar u rekening mee dient te houden bij het verhogen van uw tuin met betonelementen: de afwatering. Bij een tuin met hoogteverschillen is een goede afwatering erg belangrijk. Uw buren zullen niet blij zijn als het regenwater via uw tuin hun tuin overspoelt. Kijk dus voor u begint goed hoe u de afwatering het beste kan regelen.

Benieuwd naar hoe u hoogteverschillen het beste kunt aanpakken? Laat één van onze vakspecialisten met u meedenken.

Gebruik L-vormige keerwanden

Hoogteverschil in de tuin is heel goed op te lossen door gebruik te maken van keerwanden. Keerwanden zijn betonnen L- vormige en hoekvormige elementen die een korte en een lange zijde bevatten. De lange zijde van de keerwand vormt als het ware een muurtje en de korte zijde wordt geplaatst op de grond. De keerwanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat zowel kleine als grote hoogteverschillen opgelost kunnen worden.

Keerwanden, betonblokken en Stelconplaten verkrijgbaar in diverse afmetingen

Bekijk ons ruime assortiment

Wat zijn de kosten van het aanleggen van een betonplaten tuin?

De prijzen van Stelconplaten zijn afhankelijk van de toepassing, daardoor zijn deze kosten per project verschillend. Elk project vraagt om een specifieke betonplaat van een bepaalde afmeting, dikte, belastbaarheid en toepasbaarheid. Door eerst met u in gesprek te gaan en de gewenste situatie goed in kaart te brengen, maken wij een voorstel op maat. Liever direct een prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betonplaten voor in de tuin bestellen bij Nedabo

Bent u op zoek naar betonelementen zoals betonplaten, betonblokken of keerwanden voor in uw tuin? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op 026 – 495 53 66, een e-mail sturen naar info@nedabo.nl of het contactformulier invullen op de website.

Directeur - Rudy van der Zande - Nedabo B.V.
Rudy van der Zande Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.