Tankplaats


Duurzame en gecertificeerde tankplaats
Nedabo is gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame betonnen bedrijfsvloeren die geschikt zijn voor een groot aantal toepassingen. Uw tankplaats wordt gelegd met hoogwaardige betonproducten die voorkomen dat gemorste brandstof in de bodem terecht komen. Met een tankplaats van Nedabo voldoet u gegarandeerd aan de kwaliteitseisen die er wettelijk aan een tankplaats worden gesteld. Wij dragen namelijk zorg voor een V.V.V.- (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Tankplaats op maat
Omdat geen bedrijfsterrein hetzelfde is en elke sector weer met andere eisen te maken heeft, biedt Nedabo een tankplaats op maat. Aan de hand van uw voorkeuren en eisen maken wij een ontwerp op maat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een olie-benzine-afscheider integreren of een milieuvloer met extra wapening leggen die de belasting van zware kraanvoertuigen aankan. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor een eigen tankplaats op uw bedrijfsterrein.

 

Vragen over een tankplaats leggen?

Voor vragen of meer informatie over het leggen van een tankplaats kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, stuur een mail naar info@nedabo.nl of bel met 026 – 495 53 66.