Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring

Stelt u zich eens voor: uw bedrijf, voorzien van een eigen tankplaats, waar gemak hand in hand gaat met kostenbesparing. Het aanleggen van een tankplaats op uw eigen terrein biedt vele voordelen. Brandstofvoorziening voor uw wagenpark. Maar voordat u aan de slag gaat, zijn er belangrijke overwegingen zoals vergunningen, veiligheidsnormen en milieuaspecten. Ontdek de mogelijkheden om uw eigen tankplaats te realiseren. Nedabo is uw partner in het succesvol integreren van deze faciliteit binnen uw bedrijfsomgeving.

Deskundig en kwaliteitsgericht

Een tankplaats is een vloeistofdichte vloer waarop getankt kan worden. Tegelijkertijd is het ook een plek waar brandstof en chemicaliën worden opgeslagen. Het aanleggen van een tankplaats kan een uitdagende klus zijn. U moet met veel verschillende zaken rekening houden, denk aan vergunningen, veiligheid maar ook een strakke planning en uitvoering zijn belangrijk voor het realiseren van een tankplaats. Maar er is goed nieuws! Nedabo heeft jarenlang ervaring in het plaatsen van zowel was- als tankplaatsen. Wij kunnen deze leveren en aanbrengen, van ontwerp tot realisatie bent u bij Nedabo aan het juiste adres!

Veiligheid voorop

Voor het realiseren van een tankplaats dient aan bepaalde veiligheids- en kwaliteitseisen voldaan te worden. Zorg ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd om ongelukken en milieuproblemen te voorkomen. Verminder deze risico’s door samen te werken met professionals. Vloeistofdichte vloeren worden op verschillende wijzen gecertificeerd, onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren en ervoor zorgen dat u de juiste certificaten ontvangt. Plan daarnaast regelmatig onderhoud in en zorg voor snelle service in geval van storingen. Dit helpt om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de tankplaats te waarborgen.

Meer weten over vloeistofdichte milieuvloeren? Lees het hier.

Totaaloplossing Nedabo is uw partij!

Bent u op zoek naar een partij die zorgt voor een soepele en efficiënte implementatie van een tankplaats? Onze professionals hebben expertise op het gebied van ontwerp, regelgeving, veiligheid en technische installatie. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 026 495 5366 of stuur ons een mail naar info@nedabo.nl. Onze medewerkers adviseren u graag!


Nieuwsupdate gebruikte betonelementen ontvangen?

Jan Nout Verkoopadviseur
Bellen op 026 - 495 53 66 Mail op info@nedabo.nl Reactie binnen één werkdag
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.