Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Filteren

Lengte

Breedte

Dikte

Hoogte

Aslast

Hoekrand

Wapening

KOMO

Verkeersklasse

Betonroosters

Betonroosters, of betonroostervloeren, zijn onmisbaar in de bouw- en infrastructuurwereld. Gemaakt van robuust beton, zijn deze roosters de sleutel tot het creëren van solide en praktische oppervlakken voor allerlei toepassingen. Bij Nedabo staan we klaar om u te adviseren over betonelementen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Filteren

Resultaten Toont alle 6 resultaten

De Stelcon M-roosterputgoten bieden een uitstekende oplossing voor het realiseren van een terrein dat volledig bestand is tegen vloeistoffen. Deze elementen zijn ontworpen met een hoogwaardige vloeistofdichte eigenschap, waardoor ze weerstand bieden tegen schade door benzine, olie en andere milieugevaarlijke stoffen. 

Duurzaamheid

De Stelcon Milieu elementen zijn ontworpen om de zwaarste verkeersbelastingen en puntbelastingen te weerstaan. Net als andere prefab elementen zijn de Stelcon Milieu elementen gemakkelijk te installeren en te verplaatsen.

Waterafvoer

Een van de belangrijkste voordelen van betonroosters is hun vermogen om water door te laten. De open structuur van de roosters maakt een efficiënte afvoer van regenwater mogelijk, wat essentieel is voor het voorkomen van wateroverlast en het creëren van een stabiele ondergrond.

Inzetbaar voor diverse toepassingen

Betonroosters worden ingezet in diverse sectoren zoals wegenbouw, wasplaatsen, parkeerterreinen, industriële locaties en openbare ruimtes. Ze zijn de ideale keuze op plekken waar stabiliteit, waterafvoer en duurzaamheid cruciaal zijn. Voor een volledig vloeistofdicht terrein is het noodzakelijk dat de elementen naadloos op elkaar aansluiten. Dankzij het slimme ontwerp van de rand zijn de platen gemakkelijk te sealen met primer, rugvulling en voegmassa.

Houd het simpel: prima onderhoudsgemak 

Door de open structuur van betonrooster putten is het onderhoud relatief eenvoudig. Vuil en bladeren kunnen gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de toegankelijkheid van de roosters behouden blijft. Dit draagt bij aan de levensduur van de betonroosters.

Nedabo B.V. - Het stellen van roostergoten.

Al met al zijn betonroosters een veelzijdige en robuuste oplossing voor diverse bouwbehoeften. Hun duurzaamheid en waterafvoer maken ze tot een populaire keuze in de constructie-industrie.