Ruimste aanbod nieuwe en gebruikte betonplaten
Realisatie van complete terreinverhardingen
Meer dan 60 jaar ervaring
Nedabo B.V. - Leveren en aanbrengen tankplaats.
Nedabo B.V. - Voor het realiseren van uw wasplaats of tankplaats.
Nedabo B.V. - Het realiseren van een nieuwe tankplaats.
Nedabo B.V. - De aanleg van een wasplaats
Nedabo B.V. - Het het aanbrengen van een nieuwe milieuvloer.
Nedabo B.V. - Straatwerk rondom nieuw aangebrachte tankplaats
Nedabo B.V. - Uw milieuvloer van ontwerp tot realisatie

Aanleg van een nieuwe tankplaats

Voor het ontwerpen en aanleg van nieuwe tankplaats voor uw bedrijf, bent u bij Nedabo B.V. aan het juiste adres. Deze tankplaats bestaat uit vloeistofdichte betonplaten en daarbij behorende roostergoten. Om het geheel tot één vloer te maken wordt de tankplaats voorzien van een betonnen opsluitbalk. Aansluitend wordt de gehele vloer voorzien van kit in de voegen, daarna vindt de keuring van de vloer plaats. Voor het eventueel uitvoeren van grondwerkzaamheden en het stellen van een olie/benzineafscheider bent u bij ons aan het juiste adres.

Van ontwerp tot realisatie aanleg van nieuwe tankplaats

Het voordeel van samenwerken met Nedabo B.V. is dat zij u als opdrachtgever compleet ontzien, daarnaast voorzien onze medewerkers u van informatie. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf zodat onze tekenaar een schets maakt. Na goedkeuring van de schets spreken we samen met u de de planning en uitvoering door.

Tankplaats of wasplaats – beide zijn mogelijk!

Voor het realiseren van de vloer is het altijd goed om je af te vragen, wat hebben we nodig en wat hebben we mogelijk op termijn nodig? Wanneer wij een tankplaats aanleggen is het goed om er ook over na te denken of deze tankplaats mogelijk ook kan dienen als wasplaats. Een tankplaats en wasplaats voldoen nagenoeg aan dezelfde eisen waardoor samenvoegen een slimme duurzame oplossing is.

Om de vloeistofdichte betonplaten 200x200x20 cm zo goed mogelijk te kunnen aanbrengen profileren wij de ondergrond vakkundig. Het cunet voor de benodigde goten graven wij uit, zodat we deze goten aansluitend kunnen plaatsen. De put wordt aangesloten op de bestaande of nieuw geplaatste olie/benzine-afscheider. Aansluitend brengen wij rondom de vloer betonnen opsluitbalken aan, zodat het kitten en keuren kan plaatsvinden.

Het toepassen van gebruikte elementen

Nedabo B.V. heeft regelmatig gebruikte milieuplaten en goten beschikbaar, zodoende kunnen wij prijstechnisch een interessante voordeel bieden. De kwaliteit van uw nieuwe tankplaats heeft er niets onder te lijden en er wordt ook een verklaring op afgegeven. Het streven van Nedabo B.V. om gebruikte elementen een tweede leven te geven, zoals we tegenwoordig vaker doen in het kader van duurzaamheid.

Nedabo B.V. dé specialist

Bent u op zoek naar een prettig bedrijf om mee samen te werken voor de aanleg van uw tankplaats of wasplaats, dan heeft u dit bedrijf gevonden. De deskundige medewerkers van Nedabo B.V. staan voor u klaar, dan gaan zij samen met u op zoek naar de beste oplossing!

Meer informatie

Wilt u weten welke vloer het best bij u past? Neem contact op met onze medewerkers via het contactformulier. Dan adviseren wij u graag over uw duurzame wasplaats of tankplaats.

Project Aanleg van een nieuwe tankplaats
Locatie Mill
Werkzaamheden Verwijderen bestaande tankplaats Het zagen van asfalt Uitvoering grondwerkzaamheden Leggen platen en stellen goten Kitten en keuren tankplaats
Nedabo B.V. - Leveren en aanbrengen tankplaats.
Nedabo B.V. - Voor het realiseren van uw wasplaats of tankplaats.
Nedabo B.V. - Het realiseren van een nieuwe tankplaats.
Nedabo B.V. - De aanleg van een wasplaats
Nedabo B.V. - Het het aanbrengen van een nieuwe milieuvloer.
Nedabo B.V. - Straatwerk rondom nieuw aangebrachte tankplaats
Nedabo B.V. - Uw milieuvloer van ontwerp tot realisatie
Sinds 1961

Wij leggen en leveren betonplaten en andere prefab betonelementen

In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. In de loop der jaren heeft Nedabo B.V. zich verder ontwikkeld tot dé specialist voor het leveren en aanbrengen van prefab betonelementen. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen.