Tijdelijke verharding TKD Beurs 2014


De TKD kent een lange historie. Begonnen als ééndaags evenement en na 30 jaar uitgegroeid tot een driedaagse happening van grondverzetmaterieel met tienduizenden bezoekers.

Terugkijkend op de TKD die reeds 24 keer is gehouden, is nog steeds vorm gegeven aan de uitgangspunten van 1978: het actief demonstreren van grondverzetmaterieel in de breedste zin van het woord, aangevuld met hulpmaterieel; inmiddels uitgebreid met bijpassende dienstverleningsaspecten, zoals opleidingen, beveiliging, vakbladen, verzekering etc. Tevens worden speciale bijeenkomsten georganiseerd voor diverse doelgroepen: stratenmakers, (aanstormende) machinisten, uitvoerders, als ook innovatieve activiteiten ontwikkeld.

Afgelopen jaar werd de beurs gehouden in Almere maar ook op de volgende locaties is de beurs reeds gehouden:

  • Zandput De Dikkenberg in Rhenen/Veenendaal
  • Kazerne in Soesterberg
  • Op het terrein van de Prinses Margrietkazerne in Wezep
  • In het westelijk havengebied Amsterdam
  • Op bedrijventerrein De Harselaar in Barneveld

Al ruim 10 jaar verzorgt Nedabo B.V. de tijdelijke verhardingen. Hiervoor worden Stelcon® platen van 200x200x14 of 16 cm gebruikt. Hiervoor worden zowel Stelcon® platen met als zonder hoekrand gebruikt. Deze nieuwe platen worden voor 3 dagen aan de Stichting TKD verhuurd. Na de drie dagen beurs worden deze platen als gebruikte platen verkocht. Ook de fijne profilering en het legwerk worden door ons verzorgt.