Het leveren en leggen van betonplaten

Na een brand bij supermarkt Dirk van den Broek is er een tijdelijke supermarkt gerealiseerd. Nedabo B.V. heeft voor deze tijdelijke supermarkt de winkelvloer en het parkeerterrein aangelegd.

Leverantie

Voor deze tijdelijke supermarkt hebben wij betonplaten geleverd, voor zowel de winkelvloer als voor het parkeerterrein. Op het parkeerterrein zijn ook jumboblokken geleverd voor het afscheiden van bepaalde gedeeltes. Daarnaast hebben wij ook de betonelementen voor de afwatering zoals goten en putten geleverd.

 

Werkzaamheden
Naast het leveren hebben wij ook de legwerkzaamheden hiervoor uitgevoerd. Denk hierbij aan het klaarmaken van de ondergrond, het leggen van de betonplaten en het stellen van de goten en de putten t.b.v. de afwatering op het terrein.

 

Nedabo B.V. denkt graag mee en kan snel schakelen bij bijvoorbeeld een tijdelijke oplossing. Betonplaten zijn uitermate geschikt voor een tijdelijke verharding en wij kunnen met u een terugkoopregeling treffen zodat wij de platen weer weghalen wanneer zij niet meer nodig zijn. Wilt u meer weten of heeft u een project waarbij u een partner als Nedabo zoekt? Neem dan contact met ons op.